ZoneVD – Bussilla Kiotoon! | Joona Japanissa

6648
Julkaistu täällä: lokakuu 9, 2019 Julkaisija: ZoneVD
 

Hyvästi Tokio ja tervehdys Kioto! Minä, Anne ja Juuso matkattiin tänään uuteen kohteeseen, jossa me tullaan asumaan kimpassa 2 viikon ajan. Tää bussi matka oli upea.

Tämä matka on sellainen, mistä me ollaan haaveiltu jo kauan. Joona asuu Japanissa yhdessä tyttöystävänsä Annen sekä ystäviensä Juuson (Herbalisti) ja Sami Koiviston kanssa reilun kahden kuukauden verran. Nämä videot seuraavat tätä matkaa mun vinkkelistä. Näitä videoita ei ole milläänlailla käsikirjoitettu, vaan kaikki on spontaania olemista ja elämistä kauniissa Japanissa. Luvassa on fiilistelyä hauskoissa kohteissa, omien ajatusten ja kokemusten jakamista sekä varmasti intoilua asioista, jotka kiinnostavat mua (kuten Nintendo jutut :D).

Tsekkaa ja tilaa pelikanavani TorviDuo ► https://www.youtube.com/channel/UCoVUKDaMbM6_Tc2naUbl7TA

Tervetuloa DISCORD-kanavalleni ► https://discordapp.com/invite/RZJCqBV

TWITTER ► https://www.twitter.com/zonevd

INSTAGRAM ► https://www.instagram.com/zonevd

FACEBOOK ► https://www.facebook.com/zonevd

TWITCH ► http://www.twitch.tv/zonev

YHTEYDENOTOT ► [email protected]

Jos diggaatte matskusta, tsekatkaahan kanavani ja tilatakkin saa! 🙂

10 comments

 • Odorumomo 5 kuukautta sitten

  En voisi olla enempää eri mieltä Juuson ja Joonan kanssa noista makea-asioista. Huhhuh. Japanissa on miljoona kertaa paremmat suklaat sekä donitsit kuin Suomessa, lisäksi erinomaisia irtojäätelöitä.

  Vastaa
 • unicorn blood 5 kuukautta sitten

  SAILOR MOON -TEEMAKAHVILA

  favorite_border TYKKÄÄ

  Sailor Moon -teemakahvilan uusi avaaminen on jo jo kauan odottanut kaikkia Sailor Moon -faneja. Kahvila avattiin neljässä kaupungissa Tokiossa, Nagoyassa, Osakassa ja Fukuoka-alueella syyskuun lopusta joulukuun alkuun (kahvilasta riippuen).
  IMG_6046.JPG 1016,24 KBOlen käynyt Tokiossa sijaitsevassa kahvilassa, joka on Harajukun naapurustossa, vain 3 minuutin päässä kissan kadulta. Sisäänkäynnissä on vain pieni merkki, eikä sitä ole niin helppo löytää. Itse kahvila on metrolla. Voit tehdä varauksen etukäteen verkossa (mikä on suositeltavaa), muuten joudut odottamaan erittäin kauan. Lisäksi, jos teet varauksen verkossa, saat ylimääräisenä erityisen Sailor Moon Cafe -julistejulisteen sekä Sailor Moon -maton maton. Kahvilan sisäänpääsymaksu on 702 jeniä, jonka voit myös maksaa etukäteen.
  IMG_5997.JPG 1,16 MtKun henkilökunta on tarkistanut varauksesi kahvilan edessä, jo jo tilaat juomat ja ruoat. Kahvila tarjoaa jokaiselle jotakin. Heillä on hampurilainen Sailor Moon-kissojen (Luna & Artemis) suunnittelussa tai erittäin hienoja jälkiruokia, kuten pannukakkuja prinsessan ja Endymionin kanssa. Voit myös valita hienosta juomasta Sailor Moon-kasvojen tai suuren Luna P -puuvillakarkkijuoman välillä.
  IMG_6011.JPG 1,37 MtKun menet kahvilaan, sinut toivottaa vastaan ​​Sailor Team, joka on valtavalla julisteella juuri sisäänkäynnin kohdalla. Kahvilan kaikki seinät on sisustettu erilaisilla Sailor Warrior -lajeilla, ja siellä on myös nurkka, josta löydät kaikki yhdessä. Se on täydellinen paikka kuvien ottamiseen yhdessä. Tunnet todella kuin pienessä Sailor Moon -paratiisissa!
  IMG_6001.JPG 2,23 MtHeti kun olet kahvilassa, he tarjoilevat ruokasi. Olen kokeillut hampurilaisia ​​kissan kasvoilla, puuvillasukkomehua ja muuta vihreää keltaista juomaa. Jokaisella hampurilaisella oli erilainen päällys (kala ja lihapallo), joka tuli iso kasalalaatti salaattia. Hampurilaisen / voileivän juomat ja myös jälkiruokia olivat riittävän suuria, jotta ne täyttivät vatsasi. Mutta kohokohta minulle oli valtava puuvillasukkijuoma, joka näytti niin söpöltä, että halusin tuoda sen takaisin kotiin. Valitettavasti joudut kaatamaan vettä puuvillakarkkien päälle, mikä tuhoaa söpö Luna P-kasvot, muuten et voi juoda hernemarjamehua.
  IMG_6017.JPG 396.82 KBKahvilassa oleskeluun on asetettu 80 minuutin määräaika, joka on täysin riittävä nauttimaan kaikesta, mitä kahvilassa on tarjota.
  IMG_6008.JPG 486.93 KBKahvilan sisäänkäynnissä on pieni tavaranurkkaus, josta voit ostaa kahvilan suunnittelussa erityisiä Sailor Moon -tavaroita, joita on rajoitetusti ja joita voi ostaa vain sieltä. Valitettavasti monet tuotteet olivat jo loppuunmyyty. Huomaa, että et voi mennä sinne ostamaan vain tavaroita, sinun on oltava ainakin juoma kahvilassa.
  IMG_6052.JPG 1,31 MtJos olet iso Sailor Moon Fan, älä missaa mahdollisuutta käydä kahvilassa Tokiossa, Osakassa, Nagoyassa tai Fukuokassa!

   IMG_6045.JPG 675,22 ktKahvilan online-varaus voidaan tehdä heidän verkkosivuillaan:

  https://sailor-moon-cafe2017.jp/

  Jos sinulla ei ole tarpeeksi Sailor Moon -tuotetta, voit käydä myös lähellä uutta Sailor Moon -myymälää Haarajuku La foret -sivustolla. Lisätietoja tästä: https://www.odigo.jp/articles/12635-now-you-can-buy-sailor-moon-merchandise-in-harajuku-anytime

  Kerstin Yamane

  Vastaa
 • Aatos Tapper 5 kuukautta sitten

  Toi musiikki tossa oli melkei kun joku herätyskello… 😅

  Vastaa
 • unicorn blood 5 kuukautta sitten

  Käykää cat cafe tokyo . Sielä niitä kissoja .

  Vastaa
 • Topias Mikkonen 5 kuukautta sitten

  Hyvä video ja ei siis näkynyt matka varrella niitä onsenia eli ulkoilman kylpylöitä jotka ovat rakennettu kuumin lähteiden viereen. Ainakin mä haluisin mennä japanin juurikin näiden kuumin lähteiden takia

  Vastaa
 • Tonza 91 5 kuukautta sitten

  Mä olen jokaisen sun japanivideon, mut haluaisin tietää, mitä bussimatka maksoi? Ja muuten pakko viel sanoo etten ennen sun videoita tiennyt, paljonko euro on yeneissä, kiitos tästä infosta, pitäis kanssa joskus japseihin lähteä.

  Vastaa
 • Elijas Tuomikoski 5 kuukautta sitten

  2:20 piti pysäyttää video ja kattoo mikä ihmeen avaruusalus/raketti tos oikein oli xd

  Vastaa
 • Xend 93 5 kuukautta sitten

  Hyvä video

  Vastaa
 • Netta Voutilainen 5 kuukautta sitten

  Nämä on ehkä vähän tylsempiä kuin sun tavalliset videot mutta kyllä näitä katsoa jaksaa

  Vastaa
 • Juho Nurmi 5 kuukautta sitten

  Näit on Kiva kattoo

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.