Vinkare – Snaptorstai – Ulkonäkö

29476
Julkaistu täällä: joulukuu 3, 2015 Julkaisija: Vinkare
 

Tänään Snaptorstaissa puhutaan tärkeästä aiheesta, nimittäin ulkonäköpaineista. 🙂 Laittakaa ihmeessä kommenttia aiheesta.
SEURAA SOMESSA:
Twitter: https://twitter.com/KankareVille
Instagram: http://instagram.com/krouppi

10 comments

 • KiNGi_420 4 vuotta sitten

  Parta ja man bun 5/5! Iteki yrittäny kasvattaa partaa jo monta kk mutta ei se kasva mihinkään, tonne lauan alle/kaulaan tulee vaan jonku verran, mutta itse leukaan/viiksiin ei tuu mitään :/ (Oon 19 v)

  Vastaa
 • anni vee 4 vuotta sitten

  kiva hiustutoriaali : )

  Vastaa
 • Sebastian Wide 4 vuotta sitten

  tee 500 spessu parta pois 👍

  Vastaa
 • Tony Lintunen 4 vuotta sitten

  sinulla on helmi parta just

  Vastaa
 • asian ajaja 4 vuotta sitten

  rakastan sun paryaa:)

  Vastaa
 • Ilonavlog 4 vuotta sitten

  Kyllä 😍 asiaallinen video😍😍😘

  Vastaa
 • rahanpesukarhu 4 vuotta sitten

  Mikä sun snäppi o

  Vastaa
 • FaveNokeri6 3 vuotta sitten

  Siis joskus kun olin 9v Mul oli tullut ihan vähän Pisamia Joita itseasiassa enää oo niin Mul tuli niistä hirvet stressiä ja Paniikit Et nyt kaikki hatee mua ja ainakun näin jonkun oli pakko kotsoa heti sen nenää et onks silläkin Pisamia

  Vastaa
 • rieju prod 3 vuotta sitten

  jos mä oisin sä: en koskaa ajais tota metsurin partaa pois 🙂

  Vastaa
 • IkuisestiESJonne 2 vuotta sitten

  Siis oon nyt ollu jo kauan sujut ulkonäköni kanssa, mutta edelleen mietin välil mun reisii et hyi tai mun kasvoi. Kokonaisuutena tykkään ihan mun vartalosta. (oon 13 meen 7 luokalle ja oon yllättyny.) Vaatteis ei oo mtn. ongelmaa ollu ikinäään. Tietenki mä panostan xd

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.