Trail Hunterz – PALUU KAUKALOON 15 VUODEN TAUON JÄLKEEN: TRAIL HUNTERZ JÄÄLLÄ

1348
Julkaistu täällä: tammikuu 6, 2016 Julkaisija: Trail Hunterz


Kuuntele Spotifyssa!

How does it feel to get back in the ice rink after 15 years? Kristiina Komulainen from Trail Hunterz quit Ringette years ago, but now it’s time to put hockey skates back on. Find out how did the first training session go!

Miltä tuntuu palata kaukaloon 15 vuoden tauon jälkeen? Trail hunterz Kristiina Komulainen lopetti aikaa sitten ringetten pelaamisen, mutta nyt on taas aika kiskoa hokkarit jalkaan. Katso miten ensimmäiset treenit sujuu.

Editointi: Christel Komulainen

Moi

Eihän siitä ole kuin 15 vuotta, kun edellisen kerran pyörin jäällä ringettemaila kädessä ja taas pyöritään. Kevyt tauko ja jännitti todella palata kaukaloon.

Pelasin ringetteä 90-luvulla kymmenisen vuotta, oli silloin mun ykköslaji. Hauskaa oli, treenattiin lujaa ja jäi paljon hyviä muistoja. Tällä hetkellä valmistaudun alamäkiluistelukisoihin ja ajattelin, että paluu ringettejäälle ei tekis pahaa.

Luistimet ei käänny ainakin vielä yht äketterästi kuin taannoin ja rinkula ei meinaa tarttua mailaan, mutta tästä se lähtee. Ehkä ekojen treenien jälkeen suurin kysymys on, että pitäiskö mun vaikka edes harkita uusien pelihanskojen hankkimista? Mitä sanot?

Ja hei, jos yhtään innostaa lähteä mukaan, niin esim täältä löytyy lisää:

http://www.helsinkiringette.fi

Kristiina

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.