Trail Hunterz – Kristiina ajaa moottoripyörän suohon: Road Trip osa 11 / Trail Hunterz

3203
Julkaistu täällä: syyskuu 9, 2015 Julkaisija: Trail Hunterz
 

Trail Hunterz Kristiina Komulainen saapuu Saariselälle ajaamaan enduroa. Suomen Lappi ottaa ja antaa: tässä jaksossa Kristiinan sykkeet nousee moottoripyörää kiskoessa suosta.

Hei

Road Trip jatkuu ja lähestyy loppuaan. Mun reissu huipentui Suomen Lappiin ja lakipisteenä Saariselkä. Siellä järjestetään kesäisin Six Nights Enduro -tapahtuma, missä enduroa ajetaan tutureilla kuuden yön ajan. Itselleni reissu oli neljäs kerta ja joka kerta rakastun Lappiin enemmän ja enemmän. Lapin kauneus on huumaava.

Kuusi yötä pitkin poikin tuntureita täyttä tykitystä on totaalinen endorfiinipiikki. Sen lisäksi, että on kaunista ja elämä täynnä extremeä, niin samalla sykkeet saa tappiin, kun upottaa näppärästi moottoripyörän suohon. Siellä on ja pysyy, jos kaverit ei auta.

Kandee keskittyä matskuun etenkin 2´15 kohdassa, siellä on luvassa ihan hillittömät lipat Tarulta 🙂 Ensi viikolla vielä toinen jakso Saariseleltä ja taitaa olla vika setti koko Road Trippiä. Muista tilata koko kanava, uusi jakso Trail Hunterz YouTube -kanavalla aina ke klo 17.

Kristiina

Editointi: Christel Komulainen

2 comments

  • Servius 4 vuotta sitten

    mun pitäs tänää lähtee kasivitosjampilla koittaa uutta enskareittiä jonka se uus pätkä on kuulemma uhan helppo mut se alku on kaks semmosta kivimäkee

    Vastaa
  • gozamite 3 vuotta sitten

    Suo, pyörä ja Kristiina… (melkein kuin suo, kuokka ja jussi)

    Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.