The Krizski – The Krizski – Jälkipyykki WWE SummerSlam 2016 (ÄÄNITE)

737
Julkaistu täällä: syyskuu 9, 2016 Julkaisija: The Krizski
 

Syysflunssainen pyykki kesän kuumimmasta tapahtumasta. Oliko SummerSlam todellinen jymypaukku vai jäikö paukku piippuun jumiin?

Twitter: https://twitter.com/TheKrizski
Twitch: http://www.twitch.tv/krizski91

Intro: RavenProDesign

Arvostelu:

Enzo & Cass vs. JeriKO ***
Sasha Banks (c) vs. Charlotte (WWE Women’s Championship Match) ***
The Miz (c) vs. Apollo Crews (WWE Intercontinental Championship Match) **
AJ Styles vs. John Cena *****
The New Day (c) vs. Gallows & Anderson (WWE Tag Team Championship Match) **½
Dean Ambrose (c) vs. Dolph Ziggler (WWE Championship Match) **½
Alexa Bliss, Natalya & Nikki Bella vs. Becky Lynch, Carmella & Naomi **
Finn Bálor vs. Seth Rollins (WWE Universal Championship Match) ****
Rusev vs. Roman Reigns (WWE United States Championship Match) Ei arvostelua
Brock Lesnar vs. Randy Orton **½

SummerSlam esitti vuoden yhden parhaimmista otteluista, mutta muuten koko tapahtuma oli kokonaisuudessaan yksi vuoden suurimmista pettymyksistä. HEIKKO!

Arvosteluasteikko

Surkea
Kehno
Heikko
Ok
Hyvä
Erinomainen
Loistava

1. NXT Takeover: Dallas LOISTAVA
2. NXT Takeover: Brooklyn II ERINOMAINEN
3. Battleground HYVÄ
4. Payback HYVÄ
5. Extreme Rules HYVÄ
6. Royal Rumble HYVÄ
7. WrestleMania 32 HYVÄ
8. Money In The Bank HYVÄ
9. Fastlane OK
10. SummerSlam HEIKKO

Match of the Year – Ranking TOP 15 (Neljä tähteä tai enemmän):

1. Sami Zayn vs. Shinsuke Nakamura (Takeover: Dallas) *****
2. AJ Styles vs. John Cena (SummerSlam) *****
3. Sami Zayn vs. Kevin Owens (Battleground) *****
4. The Revival vs. Cargano & Ciampa ****½
5. The Miz vs. Cesaro vs. Sami Zayn vs. Kevin Owens (Extreme Rules) ****½
6. Roman Reigns vs. AJ Styles (Extreme Rules) ****½
7. John Cena vs. AJ Styles (MITB) ****
8. Roman Reigns vs. Seth Rollins (MITB) ****
9. Sami Zayn vs. Kevin Owens (Payback) ****
10. Roman Reigns (c) vs. AJ Styles (Payback) ****
11. Charlotte (c) vs. Sasha Banks vs. Becky Lynch (WrestleMania 32) ****
12. Bayley (c) vs. Asuka (Takeover: Dallas) ****
13. Kevin Owens (c) vs. Dolph Ziggler vs. Sami Zayn vs. The Miz vs. Stardust vs. Sin Cara vs. Zack Ryder (Ladder Match) (WrestleMania 32) ****
14. Dean Ambrose (c) vs. Kevin Owens (Last Man Standing Match) (Royal Rumble) ****
15. The Revival (c) vs. American Alpha (Takeover: Dallas) ****

4 comments

 • Finlance 3 vuotta sitten

  Se, mitä sanoin Summerslam ennakossa, että Orton voittaa sekaannuksen vuoksi, tarkoitin, että Goldberg tekee paluun koska oli huhuttu, että hän on New Yorkissa ja sattuu olemaan 2K17 pelin päähahmo. Odotin Goldbergin käymään Lesnarin kimppuun ja oltais vihdoin nähty Goldbergin paluu WWE kehään yli 10-vuoteen. Mutta näin ei känny (valitettavasti)

  Tapahtuma oli tosi iso pettymys. Styles vs Cena ja Balor vs Rollins olivat valopilkut tapahtumassa. Banks vs Charlotte, Ambrose vs Ziggler ja Orton vs Lesnar todella isoja pettymyksiä. Reigns vs Ruzev en laske edes otteluksi. Lisäksi juuri matsi järjestys teki todella paljon hallaa tapahtumalle. Ja toisena vuotena peräkkäin NXT Takeover Brooklyn pesee Summerslammin mennentulle.

  Toivottavasti rosterijako parantaa tilannetta. Mutta vielä pitää sanoa, että vihdoin Smackdown sai omat naisten ja joukkuevyöt, mutta jotain omaperäisyyttä olisi voinnu olla vöissä, kun ne nyt ovat tismalleen saman näköiset kuin Raw:ssa. Aluksi piti totutella nuihin vöiden nimiin (Smackdown women's champion ja Smackdown tag team champion) mutta kun pohtii, että mikä muu se voisi olla niin siihen oon jo tottunut.

  Mutta siihen en ihan heti totu, että Universal Champion -vyö on ihan helvetin ruma. Olisi ollut edes vähän omaperäisyyttä. Tai vielä parempi että palautettaisiin World heavyweight champion vyö (Big Gold Belt) ja world titlet takaisin ja heitettäis universal vyöt mäkeen. WHC vyö on historian hienoin vyö ja sellaisena se tulee aina pysymään.

  Vastaa
 • Seth Trollins 3 vuotta sitten

  Pikaista parantumista sulle!

  Vastaa
 • Zagranth 3 vuotta sitten

  Oli kyllä kokonaisuutena kehno ja aivan liian ylipitkä tapahtuma. Matsijärjestys kummastutti myös mua. Millä logiikalla päämestaruusmatsit käydään keskellä korttia? Ei vaan kykene ymmärtämään moista ollenkaan. Muutenkin tapahtumasta jäi vain muutama matsi mieleen.

  Aloitetaanpa AJ Styles vs John Cenalla. Selkeästi illan kirkkain helmi. Loistava ottelu, ja myös erittäin toivottu lopputulos. On se Styles vaan hemmetin kova jätkä.

  Sitten Rollins vs Balor. Oli ihan hyvä ottelu, vaikkakin selkeästi heikompi kuin Styles vs Cena. Harmi, vaan että Balor loukkaantui. Voipi olla, että Balorista tulee kayfabessa Daniel Bryanin B+ -player, sillä ei anna kauhean hyvää kuvaa, että loukkaantuu heti debytoituaan päärosterin puolella. Tietysti Rollinsin vikahan tuo taitaa oikeasti olla, mutta kayfabessa tuo voidaan kääntää Baloria vastaan.

  Viimeisenä Orton vs Lesnar. Kuvitteliko joku jonkin muunlaista lopputulosta? Kaikki Lesnarin matsit on aina ollu yksipuolista rektausta ja tosiaan näytti siltä, että Lesnar olis pikkusen pokennu alkuperäsestä skriptistä. Ei oo vähään aikaan WWE:ssä tollasta verenvuodatsta nähty.

  Muuten tapahtuma tosiaan oli ylipitkää huttua, joka ei sitten millään jaksanut pitää otteessaan koko aikaa. Valitettavan huono Summerslam tänä vuonna…

  Vastaa
 • Jarmo Seppänen 3 vuotta sitten

  Kiitoksia videosta! (audiosta?) Meikäläisen arviot merkittävistä matseista:

  – Sasha vs Charlotte: Botchamaniaan matskua, tais olla liian kova yritys kykyihin nähden. **

  – New Day vs Arderson & Gallows: Perus WWE run in-lopetus, Clubi ei paljon säväytä bookkauksen takia. **

  – AJ vs Cena: Ei painillisesti läheskään parasta mitä olen nähnyt tänä vuonna (esim. G1 Climax top 3 matsit oli kaikki parempia) mutta merkittävä se oli. WWE-kontekstissa ** 1/2, jos panoksena olis ollut mestaruusvyö, ja Cena 2008-2010 versio, niin ehkä puolikas lisää.

  – Ambrose vs Ziggler: Jokohan tämä matsi avaa vähän jengin silmiä. Ambrose ei vaan oikeasti ole kovin hyvä painija. Se on rohkea deathmatch-jätkä mutta tarvii just niitä pöytiä, nastoja ja gimmickejä että pystyy viihdyttävään matsiin. *1/2

  – Rollins vs Balor: Tykkään jossain määrin molemmista tyypeistä, mutta kummaltakaan ei nähty parasta. Balorin loukkaantuminen tuli pahimpaan maholliseen paikkaan.** 1/2

  – Lesnar vs Orton: Lesnaria en halua nähdä enää koskaan, unettava ja tylsä jätkä. Älkääkä nyt hikoilko liikaa, ihan sovittu workki se lopetus oli. Vekki saattoi olla pikkusen isompi kun oli tarkoitus, mutta kaikki meni niinkun suunniteltiin. Ei sillä että se olisi mitenkään hyvin suunniteltu. Todellinen pannukakku. *

  Ehkä huonoin PPV mitä on tullut nähtyä pariin vuoteen. En tosin ole nähnyt jokaista WWE:n tapahtumaa, tiedä vaikka jostain pahempi pökäle löytyisi.

  Tilannetta ei helpota, että tuoreessa muistissa on timanttinen G1 Climax, vertailua ei edes kehtaa tehdä.

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.