The Krizski – The Krizski – Ennakko WrestleMania 31

1324
 
Julkaistu täällä: maaliskuu 27, 2015 Julkaisija: The Krizski

WrestleMania 31 on jo ovella. Are you Ready?
Myös pientä mainosta siitä, mitä ensi viikolla #KrizskiMania tuottaa pihalle!

Twitter: https://twitter.com/TheKrizski
Twitch: http://www.twitch.tv/krizski91

Intro: RavenProDesign

http://www.ravenprodesign.com/
https://www.youtube.com/user/RavenProDesign

Tybecore – Prepare for War: http://audiojungle.net/item/prepare-for-war/9370371

WrestleMania 31 kortti:

Cesaro & Tyson Kidd (c) vs. The Usos vs. Los Matadores vs. The New Day (Fatal Four Way Match for the WWE Tag Team Championship) (KICKOFF)
Andre The Giant Memorial Battle Royal (KICKOFF)
Bad News Barrett (c) vs. Daniel Bryan vs. Dolph Ziggler vs. Dean Ambrose vs. Luke Harper vs. Stardust vs. R-Truth (Ladder Match for the WWE Intercontinental Championship)
Rusev (c) vs. John Cena (WWE United States Championship Match)
Seth Rollins vs. Randy Orton
AJ Lee & Paige vs. The Bella Twins
Bray Wyatt vs. The Undertaker
Triple H vs. Sting
Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns (WWE World Heavyweight Championship Match)

11 comments

 • TheKossi 6 vuotta sitten

  Lievästi menee toi intro yli 😀

  Vastaa
 • WarmerWarrior 6 vuotta sitten

  Mahtava intro oli 🙂

  Vastaa
 • ExExister 6 vuotta sitten

  Eikö Retkun avatarilla pitäis olla pidemmät hiukset?

  Vastaa
 • WarmerWarrior 6 vuotta sitten

  Lesnarilla 3 vuoden sopimus wwe ? Loistavaa 😀 ehkäpä seuraavassa wrestlemaniassa saamme nähdä vastakkaim brock lesnar ja goldberg. Toivon vieläkin että goldberg jos nyt kirjotin oikein tulisi takaisin wwe.

  Vastaa
 • theSammyM333 6 vuotta sitten

  No mä tottakai oon oottanu tota Stingin matsia koska se on se juttu mulle ja vaikka nyt ilkeet puhuu et Sting ei uskalla ottaa t-paitaa päältä niin näytti kyllä tosi sähäkältä Reignsin kanssa kehässä joku viikko takaperin. Wrestlemania on niin villi kortti et se voi lähtee iha lapasesta. Itami pääs tonne Battle Royaliin eli tuskin menee NXTlle tää pokaali ja nyt siirrettiin ottelu vielä preshowhun okei on sielläkin varmasti annettu aikaa tälle matsille mut voi mennä iha läskikski. Kickoffina tagteam fatal4way en tiiä oon jotenki kyllästyny koko otteluun jo nyt en oota tältä mitään. Intercontinental ladder match on varmaa kauraa ja ehkä illan paras matsi. Diivojen matsille annettiin nyt toivottavasti sitä aikaa mitä tää matsi kaipaa ja nää naiset osaa homman. Rusev on jo näyttäny et on badass heal ja ehkä illan kovin pahis eli ei oo tarvetta voittaa tätä matsia ja jenkit saa viimein sen tyydytyksen kun feikkivenäläinen kaatuu ja järjettömän suuri amerikanlippu tippuu avaruudesta areenalle tai jotain?… Orton ja Rollins matsi on kans niitä matseja mikä voi päätyä vuoden parhaaks otteluks en usko et tää pettää… siis toivon. Haudankaivajan viimenen matka osa 22 ja kylähullu kipinävahti matsi on toivottavasti brutaalia demolition derbyä eikä kumpikaa säästele itteään. Reigns ja Lesnar en osaa tästä veikata voittajaa, mut oon kääntäny takkia ja toivon et WWE ei anna periks ja antaa samoalaisen voittaa ottelun ja heti perään tulee cash in ja the Architect vie potin kotiin. HHH ja Sting ihan sama kumpi vie lopulta kunhan matsi on yhtä intensiivinen kuin nää promot.

  Vastaa
 • theSammyM333 6 vuotta sitten

  Nii ja intro oli massiivisuudessaan loistava lisää samalaista sittiä vaan!

  Vastaa
 • Zagranth 6 vuotta sitten

  Taas on se aika vuodesta, jolloin WWE: lippulaiva lähtee seilaamaan, joten omat mieteet ko. tapahtumasta seuraa perässä. Eli;

  Tag-team Fatal Fourway
  Oon Krisun kanssa ehdottomasti samoilla linjoilla siitä, että ainua oikea vaihtoehto mestareiksi ovat Tyson Kidd ja Cesaro. Usokset ovat pitänee titleä jo ihan tarpeeksi kauan eivätkä Matadorit ja New Gay ole mielestäni varpeeksi vakavasti otettavia joukkueita mestareiksi.

  Diivojen Tag team
  Olisivat vaan pitäneet tän Nikkin ja Paigen välisenä, eiköhän tuota Paigen ja AJ Leen kyräilyä ole nähty jo ihan tarpeeksi. Plussaa siitä, että ottelut ovat sentään saaneet lisää pituutta.

  Andre the Giant Battle Royale
  Tähän näen oikeastaan vaan kaksi potentiaalista voittajavaihtoehtoa. Joko muutenkin kovassa nosteessa oleva Ryback tai sitten Damien Mizdow. Toivoisin ehkä kumminkin Mizdowin voittavan.

  Intercontinental Championship
  Todennäköiset voittajat ähän otteluun on, kuten Krisu sanoi, joku kolmesta "D":stä ja ite oon ihan tyytyväinen, oli se sitten kuka eistä tahansa. Olisihan se IC-titlelle kova arvon nosto, jos se päätyisi Bryanille.

  United States Championship.
  Varmasti oon jo mielipiteeni Rusevista muutamaan kertaan sanonut, mutta sanon sen uudestaan. Rusevia ei ole selätetty kertaakaan ja se alkaa käydä vähän puuduttavaksi. plus, että US-title Cenalla nostaa vyön arvoa roimasti. Toisaala en myöskään ole mikään kovin suuri Cena-fani, joten tämä matsi loppujen lopuksi herättää kovin ristiriitaiset fiilikset…

  Randy Orton vs Seth Rollins
  Tässä ehkä yksi Manian parhaista otteluista, ainakin feudin intensiivisyyden perusteella. Rollins-fanina haluaisin Sethin voittavan, mutta näyttää siltä, että Ortonille menis voitto. Joka tapauksessa tälä matsia kohtaan on kovat odotukset.

  Bray Wyatt vs Underaker
  Tässä toinen omalla kohdalla hyvin odotettu ottelu. Kaksi "pimeyden ruhtinasta" kohtaavat toisensa. Takerin putki on tosiaan kakennut, joten ei ainakaan mua haittaisi, jos Taker jobbaisi Wyattille, mutta Taker tämän taitaa silti viedä. Katsotaan kuinka käy.

  Triple H vs Sting
  Tämä on kanssa ollut hyvin mielenkiintoinen feudi. Kaikkien aikojen suosikkipainijani Triple H nousee kehään pitkästä aikaa. Niin kova HHH-fanipoika kun olenkin, niin onhan tämä ottelu aivan selvä voitto WCW:n keulakuvalle.

  WWE-Heavyweight Championship.
  No niin, illan antikliimaksi. Roman Reigns ei todellakaan ole vielä valmis mestariksi ja kun Bork Laser uusi sopimuksensa WWE:n kanssa, reaktioni oli Darth Vaderillä Episodi III:n lopussa. Tulossa lisää patsastelua Heymanin promottaessa vieressä. Lisää squash-matseja, eikä mestruus vaihda ikinä omistajaa. Toivottavasti Seth Rollins pelastaa Manian lopeuksen lunastamalla sen salkun…

  Vastaa
 • Juusto Juuso 6 vuotta sitten

  Retku näytti aika lihavalta tossa introssa 😀

  Vastaa
 • Zillionjape 6 vuotta sitten

  Ennenkuin katson videota, kerron suoraan jo omani mielipiteeni tästä WrestleManiasta ja build upista: aivan vitun kamalaa paskaa. Itselläni ollut on-off suhde WWE:n kanssa. Aloitin vuonna 1999-2000 ja joskus vuonna 2004 tuli lopetettua kun isoveli ja isosisko muutti. Skipataan vuoteen 2008 milloin taas katson WWE:tä netin kautta, mutta melko pian WrestleManian ja Flairin eläkkeelle jäämisen jälkeen lopetin melko paljon ilman syytä. Vuosi 2009 huomasin SmackDownia tulevan TV:stä täten aloin sitä katsomaan sieltä (en katsonut RAW jaksoja tai pay-per-view eventtejä netistä) ja jälleen lopetin katsomisen.

  Vuosi 2010 olikin se huikea käännös, koska tietääkseni vuoden 2010 jälkeen en enää kertaakaan missanut RAW jaksoa. Aktiivisesti seuranut WrestleMania 26:n jälkeen, eli melko paljon viisi vuotta missaamatta yhtäkään pääsarja jaksoa.

  Vuosi 2015 oli niin kamala Royal Rumblesta (tai no koko Tammikuusta lähtien) että hei helvetti. Kolme miestä, Bryan, Ambrose ja Ziggler kaikki heitettii kun roskapussit Rumblesta, kaikki kolme ketkä koko saatanan vuoden 2014 oli täysin over, ja laitettiin voittamaan suuri keltanokka ketä osaa vain uskoa ja ulvoa.

  Fastlanella oli viellä toivoa, mutta en silti erityisemmin uskonut että Bryan ikinä voittaisi, ja matsi todisti sen että Reigns edelleen oli keltanokka, Bryan kantoi hyvin täysin koko matsia. Sitten tulee RAW jakso Fastlanen jälkeen missä Heyman ja Bryan suutelee täysin Reignsin persettä, ja en tiedä oliko heel heättiä vai ei, mutta mää en voinut kattoa RAW jaksoa enää loppuun sen jälkeen kuinka Reignsiä sanotaan kovemmaksi kuin Austinia, Rockya tai Hogania. Mää olin saanut tarpeekseni. En ole nyt katsonut edes NXT:tä tai TNA:ta (ps. tykkään TNA:sta), WWE onnistui tappamaan täysin mun innon painiin. Ei ole minkään sortin jännitystä WrestleManiaa kohtaan.

  Spoilereita on luettu ja edelleen ei kiinnosta. Mitä tämä ladder match tulee tekemään on sitä että Bryan/Ziggler/Ambrose voittaa, ja kaksi prosesissa hautautuu kokonaan, kunnes mestaruuden pitäjä hautautuu entistä enemmän, koska kuten Petri aina sanoo niin nuo tittelit on täysi kirous. Wyatt vs. Undertaker ei kiinnosta, Sting vs. HHH ei todellakaan kiinnosta (Sting ei todellakaan vetänyt viiden tähden matseja TNA:ssa, joten mitä odottaa?), ja mainitsemati se main event jolla on potenttiaalia olla seuraava Reigns vs. Goldberg. Sitten loput onkin filler matseja, Battle Royal ei kiinnosta harkittuna kuinka hyvin ne Cesaron pushia jatkoi ja Orton vs. Rollins saattaa olla ainoa jolla on potenttiaalia olla oma illan matsi. Pakko tsekata jotenkuten pay-per-view, mutta useimmiten se on vaan kelaamista. Ehdottomasti paskin build up mitä olen nähnyt sen jälkeen kun aloin kattoo vuonna 2010.

  Vastaa
 • MegaEskola 6 vuotta sitten

  No kyllä siinä mielessä on hypeä, että ekaa kertaa meinasin kattoo manian suorana, ku networkki löytyy, eikä toi nyt niin huonolta muutenkaan vaikuta

  Vastaa
 • Putrik 6 vuotta sitten

  faktahan on se että viimiseen n. 5 vuoteen ei ole ollu räjähtäviä juttuja WWE:ssä. Varmaan tulee extreme rulesikin menee siihen että tuolit ja pöydät raahataan paikalle lähinnä koristeiksi. Täytyy harkita siirtymistä TNA:han koska mitä olen epäsäännöllisesti katsellut, siellä ne saatana edes näytteelee tota hommaa oikein. WM31 floppasi monessa kohdassa, varsinkin kamera miehet:D

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.