Reissussa – Foxa sadeviitta – paras sadeasu metsään ja reserviläistouhuihin!

2645
Julkaistu täällä: helmikuu 22, 2020 Julkaisija: Reissussa

Mitä saa, kun yhdistää sadeviitan ja sadetakin parhaat puolet, ja valmistaa kokonaisuuden mahtavasta M13 sadeasukankaasta ja M05 maastokuviolla? Foxan sadeviitan!

Tämä sadeasu on ollut vuoden nyt käytössä, niin metsäreissuilla kuin reserviläistouhuissa. Ainoastaan ison rinkan kanssa perinteinen ”poncho” on parempi, mutta muissa käyttötarkoituksissa tässä on mielestäni paras mahdollinen sadeasu.

Valitettavasti näitä ei ole käsittääkseni valmistettu kuin yksittäiserä. Mutta toivottavasti joku alkaisi tällä mainiolla leikkauksella taas vastaavia tekemään!

Thumbnail kuvan ottaja Noble&Blue Taistelujäljittämisen kurssilta. Lue lisää: https://nobleandblue.wordpress.com/2019/09/22/new-skills-combat-tracking-with-david-scott-donelan-and-imtt/

? TILAA KANAVA: https://www.youtube.com/c/Reissussa?sub_confirmation=1

? INSTAGRAM: https://instagram.com/reissussatube/

#reissussa #foxa #sadeviitta

6 comments

 • Reissussa 3 vuotta sitten

  YouTube teki temppujaan ja tuhosi videon kuvanlaadun täysin. Mutta ei se mitään, eiköhän tässä silti asia tule selväksi!

  Vastaa
 • jarrru 3 vuotta sitten

  se on mekko hupulla

  Vastaa
 • Antti Vuorinen 3 vuotta sitten

  Helmaan Gorillateippiä pitämään liepeen suorana. Leveä teippi pitää varmasti ruhdissään reunan, ja on erittäin lujaliimaista.

  Vastaa
 • Jere Paloniemi 3 vuotta sitten

  Joskus omistin sadrviitam missä oli vastaavanlainen kouru (tarkoituksella). Tarkoitus oli pitää housut kuivana ja estää veden suora valuminen lahkeille. Siinä oli sivuilla ylivuoto mikä toimi kohtuu hyvin.

  Vastaa
 • Harri M S Kaijansinkko 3 vuotta sitten

  Sen verran simppeli malli, että tuommoisen itse kyhääminenkään ei liene ylivoimaista, jos kotoa tai kaveripiiristä löytyy ompelukoneen käsittelyn osaava. Leka myy kyseistä sadeasukangasta metritavarana ja saumateppiäkin saa ainakin tee se itse retkivarusteesi -materiaaleja myyvältä Shelbyltä Oulusta.

  Vastaa
 • Oddeyeful 3 vuotta sitten

  Yksikään vaelluksesta jotain tietävä ei ikinä lähtisi tollasella värityksellä metsään. Joku roti näihin mainosvideoihin tai voisit edes laittaa liivit päälle vai meinaatko hyökätä Ruotsiin tossa kaavussa?

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.