Rampe – Top 6 Kalos Pokémonit

493
Julkaistu täällä: tammikuu 25, 2020 Julkaisija: Rampe

Uudemmissa generaatioissa alkaa olemaan vähemmän valinnanvaraa, joten ainakin Kalosin kohdalla listataan yhden tiimin verran suosikkeja.

Säännöt:
Vain viimeiset muodot
Formit lasketaan samaksi Pokémoniksi
Myöhemmin kehityksen saavat lasketaan omiksi Pokémoneiksi

Tässä linkki sivulle, jossa voitte käydä muodostamassa oman listanne! Muistakaa vaihtaa asetukset niin, että saatte vain yhden generaation Pokémonit valittavaksi.
https://www.dragonflycave.com/favorite.html

Mewmore tarjoilee musat:
https://www.youtube.com/watch?v=CuaW_WgoJKI

Sarjan Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFp0HSIxIu__5F0Eg8wsl_muTbuBxT0pM
Discord: https://discord.gg/8c496T3

9 comments

 • SuomiLaava 6 kuukautta sitten

  Honorable mentionit: Talonflame, Meowstic (Fem), Xerneas, Yvental, Noivern

  6: Diancie
  5: Sylveon
  4: Zygarde
  3: Aegislash
  2: Braxien (Eviolitella)
  1: Greninja

  Vastaa
 • staari 6 kuukautta sitten

  Ei kovin montaa uutta pokemonia tässä genessä joka oli iso pettymys silloin ku peli ilmestyi.

  6. Vivillon

  Yllättävän hyvä alkuötökkä ja isot pisteet siitä että niitä ulkonäköjä on vaikka kuin perhana monta erinäköstä, muistaakseni oli 3DS sijainnin perusteella ja suomessa saatii sitte sellai hieno valkoharmaa. Ei muuten mitää erikoista sanottavaa tästä.

  5. Noivern

  Nopea ja saa tekokkaita iskuja mutta ingamessa aivan turha kun kehittyy niin myöhään. Myös ihan siistin näköinen.

  4. Gogoat

  Hyvä designi, hyvä ingamessa ja oppii vaikka mitä erikoisia iskuja kuten surffin. Kilpailullisessa ei ihan niin hyvä mutta kyllä silläki saa vaikka minkälaisia settejä aikasiks sen movepoolin ansiosta, voi bulk uppia milk drinkin kaa setuppaa tai sit voi mennä kunnon memesetillä ja menee speciaalilla.

  3. Talonflame

  Aah vanha kunnon. Ingamessa oli ihan ok jne, mutta gale wings. Kaikki flying iskut saa priorityä kuten roost ja brave bird. Flare blitzillä kovaa coveragea ja swords dancella tai bulk upilla saa setuppattua. Alkuun kaikki spämmi vaan brave birdia choice bandilla tai sitten swords dance mutta ei ne ollu mitään verrattuna defensive settii mitä myöhemmin porukka alko käyttää, esim will-o-wisp roost bulk up brave bird. Harmi että seuraava gene pilas koko abilityn.

  2. Greninja

  Tällä alotin pelin. Oli todella hyvä ingamessa. Protean teki siitä älyttömän hyvän ja sittenkun OR/AS tuli niin move tutorit anto niin paljon kovia iskuja että se bannattii OU:sta ja voi sitä suolan määrää ku todella moni joka ei ees pelaa smogonin säännöillä itki kuin smash pelaajat kun uus fire emblem hahmo julkastiin 😀 Ash formi on todellä turha ja tyhmän näkönen. Smashissa tykänny pelaa aika paljon ja yrittäny opetella pelaamaan, ehkä jopa maini tulevaisuudessa jos en jaksa Dededeä pelaa.

  1. Heliolisk

  En käyttänyt ekalla pelikerralla mutta sen jälkeen kun käytin kerran ingamessa niin oon sitä mieltä että tulee aina käytettyä ingamessa sitä. Oppii vaikka minkälaista coveragea kuten surffin ja grass knotin, tyypitys ja statsit on hyvät ja abiltyjen ansiosta toimii säällä kuin säällä (hailiin ei saa abilityä mutta oppii weather ballin nii saa ice iskun tarvittaessa sillä) Kilpailullisessa tykkään käyttää aika paljon kun pelaan tieriä missä se on. Scarffia ja specsiä käyttämällä toiminut hyvin.

  Vastaa
 • NostalgiaGamerFin 97 6 kuukautta sitten

  Oma lista
  6: Talonflame
  5: Tyrantrum
  4: Greninja
  3: Barbarcle
  2: Aegislash
  1: Treveant

  Vastaa
 • TheFinnishchamp 6 kuukautta sitten

  Omat:
  1. Greninja
  2. Aegislash
  3. Heliolisk
  4. Dragalge
  5. Tyrantrum
  6. Talonflame

  Vastaa
 • BlazingDonut88 6 kuukautta sitten

  Multa löytyis täältä jopa top 10, koska Kalosissa on aika hyvin Pokémoneja, joista tykkään, vaikka valinnanvaraa onkin vähän. Vähän samanlainen tilanne kuin Kantossa eli paljon Mid-Tierejä, mutta ylemmissä tiereissä aika vähän. Top 5 on ainoat, joita olen käyttänyt tältä listalta, mutta muillekin löytyy tarpeeksi syitä, että halusin tehdä täyden kympin.

  Kunniamaininnat: Malamar, Pyroar, Diggersby

  10.Avalugg
  -Tuli melkein tiimiin, mutta jäi muistaakseni pois movepool ongelmien takia. Hauska design, kun näyttää joltain kävelevältä pöydältä.

  9.Aurorus
  -Tykkään designista paljon. Revontuliharja yhdistettynä pieniin jääjalokiviin tekee tästä todella ”elegantin” Pokémonin, vaikka onkin iso dinosaurus.

  8.Dragalge
  -Mulle tulee aina vakiona nämä generaation Dragon-tyypit listalle. Dragalgella on siisti tyypitys ja kovasti haluaisin sitä käyttää, mutta vielä ei ole tullut tilaisuutta.

  7.Noivern
  -Vähän sama kuin Dragalge, mutta Ash käytti tätä, joten siksi pääsee vähän korkeammalle, koska on tullu nähtyä enemmän.

  6.Aegislash
  -Se on Aegislash.

  5.Barbaracle
  -Aika monet vihaa tätä Pokémonia, mutta itse tykkään paljon. Jotenkin siisti, miten sillä on monta kättä ja jopa pääkin on yks. Tulee jostain syystä mieleen joku mecha-robotti.

  4.Talonflame
  -Yks parhaista alotus linnuista ja kaikki kehon patternit on hienoja. Ashillä oli myös tiimissä ja Talonflamesta muista erityisesti kaikki hienosti animoidut lentokohtaukset.

  3.Goodra
  -Mitä? Minullako pseudo-legendaarinen top 3:ssa? Tämä on ennenkuulumatonta! Taas yks Ashin tiimiläinen, jonka kehitystä oli kiva seurata. Ihan kiva välillä saada tämmösiä hauskemman näkösiä Dragoneita hirveiden tappokoneiden sijaan.

  2.Tyrantrum
  -Ja tappokone-Dragoneista puheen ollen. Tyrantrum on oma lemppari fossiili-Pokémon ja onhan se nyt perhana Tyrannosaurus.

  1.Pangoro
  -Lemppari Fighting-tyyppi, kolmanneksi lemppari Dark-tyyppi ja top 10 lempi Pokémon-listalla myös. Lehti suussa, viitta selässä ja vetää kaikkea turpaan. Jos jotain Pokémonia voi kutsua badassiksi, niin se on Pangoro. Pelkän Iron Fistin ympärille saa jo todella hyvän movesetin ja muutenkin oppii vaikka mitä. Kirsikkana kakun päällä vielä nuo kaikki Pokédex entryt. Siellä sanotaan mm. että Pangoro on väkivaltainen, muttei siedä kiusaamista, pystyy pistämään kuorma-auton paskaksi yhdellä iskulla ja että jos haluaa Pangoron kouluttajaksi, on puhuttava nyrkeillään.

  Vastaa
 • Joonas 6 kuukautta sitten

  Minä aion silti jatkaa Top 10 listoilla joten tästä lähtee.

  10. Noivern. Idea lepakko traakista on siisti. Harmi että sen sai tosi loppu puolella X&Y pelejä, mutta pääsin käyttää Ultra Moonissa. Se on taas näitä pokemoneja, jotka on tosi heikkoja ekassa muodossa, mutta vahvoja vikassa muodossa. Käytin Movesettiä Draco Meteor, Hurricane, Heat Wave, Boom Burst

  9. Greninja. Nyttemmin hieman kaduttaa että valitsin ekalla Y kerralla Chespinin, koska nyt kun olen kaikkia käyttänyt, niin kyllä se Greninja oli hienoin ja kivoin käyttää. Varsinkin Battle Bond Greninja Moonissa oli kovassa käytössä Battle Treellä setillä Hydro Cannon (Z-Liikettä varten), Dark Pulse, Ice Beam, Substitute. Tuoreimmassa X läpipeluussa settinä oli Hydro Pump, Grass Knot, Ice Beam, Substitute.

  8. Clawitzer. Pistoolirapu, joka on vedetty överiksi. Siisti desing ja gimmick että saa +50% buffin Pulse ja Aura Sphere liikkeisiin. Ainoo miinus on, että ei voi käyttää Heal Pulsea itseensä ja muutenkin sille tulee aika yksitoikkoinen movesetti Water Pulse, Dark Pulse, Dragon Pulse, Aura Sphere jollain Scoise Specsillä boostattuna.

  7. Malamar. Psychic/Dark tyypin Vampyyritursas. Vaihteeksi näitä pokemoneja, että perustuu esimerkiksi tässä tapauksessa mereneläviin, mutta ei kuulu Vesi tyyppeihin. Sen gimmick Contrary + Superpower on myös tosi ilkeä vaikken ole koko pokemonia vielä itse käyttänyt (Vielä)

  6. Yveltal. Kuoleman Pokemon (Japanilaisittain) tai muuten tunnettu ihan "Tuhon" Pokemonina, mutta meemisti tunnettu Pekonilintuna sen Shiny värityksen takia. Itsellä Top 2 Legendaarinen Zekromin jälkeen.

  5. Hoopa. Tää ihme Pikku Myyn näköinen Pullonhenki on vaan päässyt mun lemppari Myyttiseksi Pokemoniksi.

  4. Espurr. Mä tykkään PALJON enemmän tästä ekasta muodosta, kuin niistä vikoista muodoista. Se on yhtä aikaa creepy, mutta samala niin söpö. Vedin joskus Alpha Sapphiren Liigan (Rematch) 100Lv Espurrilla Setillä Item: Eviolite, Ability: Infiltrator ja Movesetillä Psychic, Dark Pulse, Signal Beam, Thunderbolt.

  3. Hawlucha. Tästä Luchadore painija linnusta opin tykkäämään vähän myöhemmin mm. Animen kautta. Ollut kanssa kovassa käytössä Battle Maisonissa setillä Acrobatics, Low Kick, Swords Dance, Fling (King Rockilla).

  2. Aegislash. Se monta generaatiota odotettu Ghost/Steel, joka vihdoin tuli 6th genessä ja se toteutettiin loistavasti. Olisi varmasti ollut 1st sijalla, mutta eräs toinen sai vaan paljon enemmän tunnearvoa.

  1. Dragalge. Mä tykkäsin Skrelpin "Narkkarimaisesta" ulkoasusta jo silloin, kun se esiteltiin ennen julkaisua ja päätin jo silloin ottaa sen tiimiin. Tunnearvoa boostii aika paljon että Shiny hunttasin sen blindina (Eli en tiennyt miltä sen Shiny näyttää) ja sit kun se tuli sieltä vedestä niin se oli niin siistin värinen. Itseasiassa kalastin niitä 2 Shinyä saman vuorokauden aikana jolloin mulla on nyt ne molemmat muodot Shinynä. Sillä on myös eräs minun lempi Abilityistä eli Adabtability.

  Ehkä silti ottaisin mielummin Top 10 kuin pienempää mutta katsotaan miten käy.

  Vastaa
 • FalcnPWNCH 6 kuukautta sitten

  Pari mielipidettä aluksi ennen omien lemppareiden listaamista:

  – Voin itse näin aluksi sanoa että pidän tästä generaatiosta kokonaisuutena paljon, ranska pokemon alueen pohjana oli mahtava idea ja tykkäsin kaikista ranskalaisuuteen liittyvistä yksityiskohdista ja myöskin Fairy tyypin lisääminen peliin oli musta todella siisti idea se miten se on sekä ikään kuin pokemon maailman kontekstissa looginen sopiva tyyppi ja sen lisäksi se oli myöskin tarkoituksellinen lisäys tasapainottamaan Dragon tyyppejä

  – Mega evoluutio on oma ehdoton lemppari mekaniikka minkä ne lisäs peliin, mutta fanien valittamisesta ja rääkymisestä huolimatta mä ymmärrän hyvin syyn miksi mega evoluutioita ei olla X&Y ja ORASin jälkeen tuotu enempää lisää, itse tulkitsen tilannetta siltä kannalta että jos ne olis halunnut pitää mega evoluution pelissä lopullisesti niin se lois todella paljon epätasapainoa peliin koska ne on valtaosin helvetin vahvoja, ja koska niitä ei voida lisätä peliin ihan satunnaisesti huvin vuoksi… mutta samaan aikaan niitä pitäis tehdä peliin kokoajan uusia jotta pelimekaniikka voidaan pitää tuoreena ja kiinnostavana pelisukupolvesta toiseen, mikä johtais lopulta siihen että joka ikinen pieni pusikosta pilkistävä rotta sekä kiven kolossa piileskelevä ötökkä kohta kykenee mega evolvata, jolloinka mega evoluutio menettää kokonaan pointtinsa ja ainutlaatuisuutensa…..sen sisällyttäminen peliin oli alusta asti todella tulenarka ja riskaabeli idea

  1. Chesnaught: kun alunperin näin Chespinin niin en yhtään osannut odottaa tai arvata minkä näköinen tästä startterista oikein tulee vikas muodossa, ja olin erittäin positiivisesti yllättynyt nähdessäni tän – oon aina ite tykäänyt tälläsistä isokokoisista, vahvoista, kestävistä ja rotevista pokemon designeista ja Chesnaught sopii täydellisesti kuvailuun, tykkään tän isosta vyötiäismäisestä kuoresta ja kuinka se suojaa selustaa ja raajoja ympäriinsä, sen signature move Spiky Shield oli mahtava idea ja sopii sen teemaan tosi hyvin, sit vielä toi sen hidden kyky Bulletproof on omia lempparikykyjä, koska se sopii tän pokemonin teemaan tosi hyvin sen ison suojakuoren kanssa ja tekee tästä sellasen läpäisemättömän tankin, mikä sopii todella hyvin tän genen startterien väliseen RPG-teemaan jossa selvästi Chesnaughtin pitäis kuvastaa sellasta haarniskallista ritaria tai tarkemmin sit niiku Wowin kaltaises pelis sellasta frontline tankkia niiku paladini – tykkään kans siitä miten se erottuu grass startterien joukosta Grass/Fighting tyypillään ja taas kerran ihan mahtavan värinen shiny!

  2. Talonflame: täysin samaa mieltä – omasta mielestä paras 'Route 1-peruspaska' lintu pokemon JOKA EI ITSEASIASSA OLE PASKA, ihan vitun siisti designi just noilla sairaan nopeilla liekein kuvioiduilla siivillä ja väreillä, muistan varsin hyvin pelatessain PVPtä ja lahdanneeni porukkaa tällä koska Gale Wings + Brave Bird on aivan naurettavan ylivoimainen combo, jolla sä voit aina saada ensimmäisen osuman ja murjoa tiimejä vaivatta, ihan mahtava tuotos

  3. Aegislash: täysin samaa mieltä, ainoana lisäyksenä se että tää on erittäin hyvä esimerkki siitä miten myöhemmät sukupolvet ovat tuoneet peliin ihan mahtavia perusteellisesti suunniteltuja pokemon designeja, ja se että tällä on aivan uskomattoman hieno shiny!

  4. Clawitzer: täysin samaa mieltä – ainoana lisäkysenä se miten mahtava perus punaisen hummerin värinen shiny tällä on!

  5. Diggersby
  : "DIGGERSBY THOU?!"
  – toinen esimerkki siitä mahtavasta esimerkistä että X & Y on toistaiseksi ainoa generaatio jossa nää 'Route 1-peruspaska' pokemonit eivät itseasiassa olekaan paskoja vaan aika vitun hyviä! siinä missä valtaosa porukasta vihaa tätä pokemonia ja kutsuu sitä vitun rumaksi, niin mä tykkään tässä jäniksessä just sen rupsahtaneesta raksa-/rekkamies ulkomuodosta, kunnon karhea viiksekäs sänki, laiska ja rento katse, karvainen kaljamahaki löytyy – ja sit kuiteski se on ihan vitun kovaa tekoa oleva pikku jänis joka iskee lujaa koska sitä siunattiin ihan mahtavalla Huge Power kyvyllä, jokainen physical attack joka tältä lähtee iskee vitun lujaa ja tykkäsin käyttää sekä läppipeluussa että PVPssä, lisämainintana mahtava shiny väritys ja miten sopivasti sen rääkäisy pelissä kuulostaa röyhtäisyltä

  6. Tyrantrum: Ihan mahtava dinosaurus fossiili pokemon, itteä ihmetyttää että kuinka tälläsen pokemonin tekemiseen meni näinkin kauan, olis voinu ajatella että tämä olis ollu sellanen helppo yksinkertainen konsepti pokemonille joka olis löytynyt ekan sukupolven peleistä joidenka pokemonien piti olla sellasia helposti tulkittavia ja ikonisia sekä pokemoniksi tunnistettavia otuksia – mutta siitä huolimatta olen erittäin tyytyväinen tähän pokemoniin lähes kaikin tavoin, Rock/Dragon on uniikki ja siisti tyypitys, hyvät abilitit ja laaja movepooli tykkäsin ite just käyttää Dragon Dancea ja sweepata sillä PVPssä, siisti designi ja ihan mahtava sininen shiny väritys joka on yksiä omia lempparishineja, tosin sen mä sanon että mua on aina ihmetyttänyt se että miksi tällä on niin pikkutarkka evolvaus joka pitää tehdä tietyllä levelillä ja päiväaikaan

  7. Goodra: ihan mahtava limainen halittava pulska lollero joka on hyvä esimerkki siitä että kaikkien pseudo-legendaaristen ja vahvojen pokemonien ei tarvitte aina olla sellasia edgyjä vakavia, pelottavia, pitkäkyntisiä, terävähampaisia, piikikkäitä ja verenhimoisia tappokoneita, vaan ne voi olla tälläsiä vähemmän vakavia kilttejä palleroita kanssa, tykästyin tän söpöön ekaan muotoon ja liityin Goomyn kirkoon välittömästi tän nähdessäni! Aloin pitämään tästä pokemonista eritysesti siksin kun uteliaisuuttani ja kiinnostuksesta aloin googlettamaan että mihinkä ihmeen otukseen tämä pokemon perustuu ja löysin sen siistiin hullun näköiseen sinimerietanaan jonka yks nimityksistä englanniksi on blue DRAGON snail – mahtavan monipuolinen movepooli ja hyvät kyvyt jotka tekee tästä todella vahvan hyökkääjän tai sitten kestävän limaisen lihamuurin! mahtava tuotos

  8. Trevenant: netti on pitkän aikaa ollut täynnä fani taidetta ja konsepteja tälläsestä haamumaisesta pelottavasta kuumituspuu pokemonista ja Trevenant on ihan mahtava lisäys peliin kun lopulta saatiin! tykkään sen designista ja erityisesti siitä miten sen muistuttaa League of Legendsin Maokaita, extra pisteitä todella siisti hienosta verenpunaisten lehtien ja hiiltyneen palaneen puun värisestä shinista! hyvät statsit ja hyödylliset kyvyt, tykkäsin ite just stallauksesta Harvest + pinch berry combolla – mahtava koknaisuus ainoastaan kyseenalaistan MIKSI VITUSSA TÄÄ PITÄÄ TRADETTAA ET SE KEHITTYY TÄS EI OO MITÄÄ JÄRKEÄ!?!?

  9. Pangoro: Karhu on mun lemppari eläin ja pidän tässäkin pelissä kaikista karhuun perustuvista pokemoneista! Tykkään tosi paljon sen desginista ja siitä miten sen turkki muodostaa päälle tollasen nahkarotsin näköisen koviksen vaatetuksen ja miten se perustuu japanin koviksien alakulttuuriin, sen pokedex infot ovat siistejä siksi miten ne kertoo sen tappelutyylistä ja pentujen suojelemisesta sekä miten sen evoluutio metodi perustuu siihen että se saa pentuna 'huonoja vaikutteita' ympäriltään ja saa siksi Dark tyypityksen, pidän sen pelityylistä physical attackerina ja sen Parting Shot iskua oli tosi hauskaa käyttää PVPssä, taasen kerran ihan mahtava shiny muoto! tässä genessä tehtiin paljon tosi hyviä shineja!

  10. Barbaracle: mä oon aina ollut vähä sellanen ernu ja tykäänyt näistä oudoista rumemmista pokemon designeista siinä missä valtaosa porukasta paskoo ja sylkee näiden päälle – Barbaracle on musta siisti koska en olis ikinä odottanut että jostaki tylsästä oliosta niiku merirokoista vois saada tehtyä näinkin hullun ja uhkaavan näköisen pokemonin, tykkään ideasta että miten sen isokokoinen ruumis on periaatteessa iso kasa sen aiempaa muotoa Binacleja kasautuneena yhteen ja muodostaa tälläsen ison yhteistyössä liikkuvan moniraajaisen kaaoksen, pidän siitä miten sen designi ikäänkuin tarkoituksellisesti muistuttaa Kantoa ja gen 1 designeja jolloinka useat evoluutiot olivat vain 'rypäs aiemman muodon yksilöitä survottuna yhteen kasaan' tai sitten 'hei annetaan sille vaa lisää raajoja ja thäts it!' – mahtava physical attackeri jota tykkäsin käyttää PVPssä sweepperinä Shell Smashin kanssa ja sit lajitelma physical iskuja sen laajasta movepoolista

  Kunniamaininnat: Yveltal ja KAIKKI MEGAT yleisesti – mahtava todella siisti mekaniikka, harmi että matka loppui lyhyeen mutta ymmärrän ja kuvittelen hyviä syitä sille miksi eivät päätyneet tuomaan sitä vielä ikinä takaisin…. khyl mä voin sanoa että ikävöin suuresti omia lemppareita eli Mega Glalie, -Swampert, -Sableye, -Pinsir, -Pidgeot, -Banette, -Steelix ja monta muuta…

  Vastaa
 • jonetron 6 kuukautta sitten

  6.zygarde
  5.hawlucha
  4.yveltal
  3.greninja
  2.aegislash
  1.talonflame

  Vastaa
 • Cotton Guardian 6 kuukautta sitten

  Huhhuh, Kalos! Hieman pettymys koska siellä oli niin vähän uusia pokemoneja, mutta sieltä löytyy muutamia hyviä lemppareita. Lisäksi fairy-tyypin lisääminen on parasta ikinä, koska Whimsicotista tuli grass/fairy 😀

  6. Tyrantrum – Tykkään tän desingista tosi paljon ja todella kova myös ingamessa! Nimesin omani Empressiksi ja valloitin koko Kalosin. En yleensä tykkää isoista mölleistä, mutta yllätin itseni.

  5. Aegislash – En aluksi tykännyt tästä koska mulla oli ekalla pelikerralla hirveät vaikeudet steel-tyypin elite fourin kanssa, koska menin melko lailla blindina sisään eikä mulla ollut mitään hyvää tätä vastaan. Mutta sitten pelasin tässä viime vuonne Steel-tyypin monotypenä Kalosin läpi ja tykkäsin tosi paljon siitä miten tämä hoiti sekä puolustuksen että hyökkäyksen.

  4. Malamar – Tässä on taas tapaus josta aluksi en tykännyt yhtään, kunnes vedin Ultra Sunin physic-monotypenä ja en ikinä olisi pärjännyt ilman Malamaria. Nimesin sen Karmaksi ja contrary + superpower on ihan superkova combo.

  3. Goodra – Ihastuin Goomyyn heti ensisilmäyksellä, ihana limalöllö! Ja Goodra on todella kova specialtankki, erityisesti sen abilityjen kanssa, Sap sipper ja Hydration hoitaa hommansa. Pokemon Amiessa tätä on hauska silitellä koska siihen käteen tulee sellainen löllöefekti.

  2. Florges – 5/5 pokemon, tykkään siitä että sillä on niin paljon erilaisia värejä, oma lemppari on sininen versio. Lisäksi taas specialtankki ja hyvä myös special attackin kanssa. Omasta mielestä sopii tosi hyvin Kalosin tunnelmaan, niitä kukkapaikkoja oli tosi paljon. Ihana!

  1. Dragalge – Loistava nimi ja tyyppicombo. Itse jouduin kikkailemaan saadakseni tämän koska omistin pokemon x:n, mutta heti kun pääsin tätä käyttämään, tykkäsin ihan superpaljon. Kova special attack, sludge wavea vaan ja kaikki kaatuu. Mulla on melkein valmis semikilpailullinen poison-monotype tiimi jossa tämä veijari uiskentelee ja täytyy sanoa että hoitaa hommansa.

  Kunniamaininnat menee Aurorukselle, Noivernille ja Gourgeistille!

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.