Rampe – Shield #11 Lohisten aarteet

927
Julkaistu täällä: maaliskuu 15, 2020 Julkaisija: Rampe

Wild Area käydään lyhyehkösti loppuun, jonka jälkeen palloillaan hetki wanhan ajan kaupungilla ja siirrytään seuraavalle routelle kurkkimaan uusia tulokkaita.

Sarjan Playlist: https://www.youtube.com/playlist?list=PLFp0HSIxIu_-1zzGitgF_0O2QW1kbASwH
Discord: https://discord.gg/8c496T3

3 comments

 • Jolasu 2 vuotta sitten

  Runerigus oli kyl melko hankala saada aluksi ku ei millää meinau kuluu tarpeeksi hp:ta. Loppujen lopuksi semmonen sit kehittyi ja vain vähän käyttänyt tota. Pitäs ehkä joskus käyttää läpipeluussa niin sais kunnon kokemuksen tosta.

  Sandaconda on ihan hauska tapaus. Etenkin sen beyblade giga formi. 😀 Sekä nuo uudet fossiili poket on iha ok näkösiä. Yks niist on mono tiimis~ Sitä on iha hauska käyttää.

  Vastaa
 • Zumue 2 vuotta sitten

  Nyt alkoi inhottaa tämän generaation fossiilit enemmän. En ollut aikaisemmin ottanut mitään selvää niiden taustastooreista. Ihmetyttää, miksi niitä herätetään yhä henkiin, jos ne ovat väärin tehty ja niiden elämä on kärsimystä.

  Itse tykkään Opalista. Jännä mummeli. Säikähdin yhdessä vaiheessa kunnolla, kun hahmo ilmestyi yllättäen viereen.

  Aluksi ajattelin ottaa Galarian Yamaskin tiimiin, mutta en sitten viitsinyt sen kehittämisen vuoksi.

  Vastaa
 • Eduboy 2 vuotta sitten

  Wandering Spirits vaihtaa abilityä vastustajan kanssa. Eli jos vastustajalla vaik Intimidate ni jos se iskee Yamaskiin fyysisesti se saa Wandering Spiritsin ja Yamask saa Intimidaten. Mummy käytännössä poistaa vastustajan abilityn.

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.