naaG – SOMETTAJIEN KULUTUSJUHLA | Podcast

7785
Julkaistu täällä: maaliskuu 10, 2019 Julkaisija: naaG
 

Seuraa mun ja Valtterin Olohuone -podcastiä Instagramissa: https://www.instagram.com/olohuonepodcast/

Mun ja Valtterin aiemmat Olohuone -podcast jaksot löydät täältä:
http://www.naag.fi/fi/category/podcast/

Uusimmat kuulumiset ja ajatukset löydät blogistani:
http://www.naag.fi

Muista seurata mua myös näissä!
Instagram: https://www.instagram.com/jannenaakka/
Facebook: https://www.facebook.com/janne.naakka
Twitter: https://twitter.com/jannenaakka
Snapchat: jannenaakka

10 comments

 • Juha Manner 2 kuukautta sitten

  Hyvä aihe sinänsä – Käsikirjoitus olisi kuitenkin jäntevöittänyt esitystä. Valtteri puhuu ihanasti käsillään. Tuossa valaistuksessa herrojen poskipäiden kiilto suorastaan häikäisee.

  Vastaa
 • E & E 2 kuukautta sitten

  Kuuntelen tätä podcastia automatkalla. Sillä saa hyvin ajan kulumaan❤️😁

  Vastaa
 • A- lapsi 2 kuukautta sitten

  Todella hyvä video! Tää herätti mut ja kiitos teidän niin nään asiat selkeemmin💕💕💕

  Vastaa
 • Sanni Majamaa 2 kuukautta sitten

  🌿 Meil on yliopistolla käyty kaikkee kuluttamiseen liittyvää ja pohdittu just sitä et siin on nii iso ristiriita et ku halutaan olla tavallaan anti-kuluttajii eli käytännös vastustaa trendejä mut kuluttamattomuuden ympärille on kasvanu jäätävä trendikkyys ja semmonen egoistisuus samal tavalla kun kuluttamiseenkin eli pönkitetään vaan itteä (vaikka toki se kuluttamattomuus voi olla vastuullisempaa) vaik paljo hyödyllisempää ois olla yhteisöllinen ja yhessä edistää yhteistä hyvää kun tehä kuluttamattomuudesta trendikästä ja omaa egoo korostavaa 🌿

  Vastaa
 • Hulilupteri 2 kuukautta sitten

  Janne elinkautiseks vankilaan koska pyyhki kavhit talouspaperilla. Aivan järkyttävää tollane nyt maailman loppu tulee sun takias

  Vastaa
 • P 2 kuukautta sitten

  Tää podcast oli tosi mielenkiintonen kuunnella. Ja oon itekin hiljaa mielessäni miettinyt tota sädekehän kiillotusta. Mun mielestä ei ole myöskään oikein alentaa ja tuomita muita ihmisiä sen perusteella, että vertaa muiden ihmisten valintoja omiin valintoihin. Jokainen aiheesta kiinnostunut ja välittävä kantaa varmasti kortensa kekoon, kertoi siitä muille tai ei.

  Ja hyvin sanottu Lapin luonnosta ja sinne matkustamisesta! Varmasti monelle uus näkökulma. 😊👏🏼

  Vastaa
 • Marjo Lappalainen 2 kuukautta sitten

  Pakko sanoo tosta kukkapurkkien pakkaamisesta, että jos ne oli särkyvää materiaalia, niin ne on kyllä vaan pakko pakata tolla tavalla, että ne säilyy ehjänä tuolla postin tai muiden kuriirifirmojen käsissä, koska fakta on, että oli fragile tarroja tai ei, niin niitä heitellään lajitellessa ja ne voi tippua vaikkei heiteltäiskään. Siinä mielessä on perusteltua pakata särkyvät tavarat noin tuhdisti, että ois mahdollisuus ees tulla ehjänä perille.

  Vastaa
 • Verneri Rty 2 kuukautta sitten

  "Mun sisältöön ei kuulu ekologisuus", silti oot monesti sun kanavalla sanonu kuinka oot ollu vegaanihaasteessa ja kuin oot alkanu syömään vegaanisesti enemmän. Anteeks mut nään tosi ison ristiriidan tässä kohtaa.

  Vastaa
 • Amp Zy 2 kuukautta sitten

  Ihan aiheellisesti keskustelitte ja olenkin samaa mieltä siitä, ettei toisen syyllistäminen tai vertaaminen auta ketään asioissa eteenpäin. Silti vähän jäi sellainen kuva, että te tässä nimenomaan vertailette.
  Jokainen kantaa kortensa kekoon siltä osin kun mahdollista ja uskonkin, ettei yhdenkään ihmisen tule elää elämäänsä vaan pohjautuen tiettyyn massan kehittämään ajatusmalliin.
  Paljon olisi mielipiteitä keskusteluunne liittyen jaettavana, mutta päällimmäisenä mielestäni on hiukan hölmöä verrata suurta ketjuliikettä yksityisyrittämisen ekologisuuteen. Työntekijä voi suuressa firmassa laittaa palautetta eteenpäin ja jos se noteerataan ei muutokset tapahdu hetkessä. Suuri yritys yms. joutuu luomaan suunnitelman, jotta asiat muutetaan. On punnittava kulut, mitä muutoksia tulee tehdä, mahdollinen perehdytys uuteen toimintamalliin ja mitä kaikkea muuta. Yksityisyrittäjän ja pienyrityksen on huomattavasti yksinkertaisenpaa muokata toimintamallia, joten vertauskuva menisi tällä Jannen käyttämällä kategoriatyylillä " lapselliseen".
  Vähän muutenkin tuli kuunnellessa sellainen olo, että tämä on teidän oma sädekehän kiillotuksenne, koska tässä vähänväliä painotitte kuinka ekologisia valintoja teette käyttämällä välillä hiukan kyseenalaisia vertauksia esim. Meikit vs pelit (pelit suurimmaksi osaa nykyisin täysin sähköisiä), kallis vs halpa (monessa totta, muutta esimerkiksi tietty brändin nimi nostattaa usein hintaa, mutta ei laatua, varsinkin kun molemmat keskustelijat usein ostavat nimenomaan jotakin tiettyä merkkiä vain ns.fanituksen vuoksi). Ja Valtteri kivasti komppasi moneen väliin, että riippuu ihmisen varallisuudesta siitä plussaa.
  Tässä maailmassa laitetaan turhaan paineita toinen toiselle ja myönnän itsekkin nyt kertovani oman eriävän mielipiteeni keskusteluun. Mutta hiukan tuli olo, että puolustelette omia tekojanne, kun kuuntelin keskustelua.

  Vastaa
 • my uinoraaste 2 kuukautta sitten

  Hyvä aihe! 💕🌎

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.