mmiisas – TÄTÄ EN YMMÄRRÄ TUBETTAJISSA

69621
Julkaistu täällä: kesäkuu 10, 2019 Julkaisija: mmiisas
 

Miksi kameralle puhumisesta voi saada rahaa? Miksi tubettajat ei vastaa viesteihin? Miksi tubettajat ei pidä lomaa? Tänään käsitellään asioita, jotka tubettajissa/somevaikuttajissa ihmetyttää. Kerron mun kannan asiaan ja pyrin parhaani mukaan selittämään asian niin, että se olisi helpompi ymmärtää.

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

10 comments

 • Lupiini 2 kuukautta sitten

  Monista yhteiskunnallisesti merkittävistä töistä saa aika vähän rahaa. Mut jos meet kameran eteen ja alat pälistä vaikka jostain meikeistä, niin yhtäkkiä voit olla hyvätuloinen ja kuuluisa. On tää maailma ihmeellinen paikka.

  Vastaa
 • jo ku 2 kuukautta sitten

  Moni ei vaan ymmärrä mitenkä paljon myynti/markkinointi alalla tienataan. Siis suurin osa myyntialan duuneista on provikkapalkalla ja näin kertyy hyvin bonuksia.

  Vastaa
 • Neeariina Lehtola 2 kuukautta sitten

  Mulla jäi yks kysymys…mikä kasvi sul on tuol pöydäl🤭😀🌱😘😝 se näyttää basilikalle😁oli kyllä aik turha kysymys😁 Oot muute mun lemppari tubettaja😘😁

  Vastaa
 • Nella Laurila 2 kuukautta sitten

  Taas aivan ihana video!❤Jatka samaan malliin!👌Sateisena ja ärsyttävänäkin päivänä sun videot tuo lämpöä ja iloa mun sydämeen!❤😁😊

  Vastaa
 • Jouko Markula 2 kuukautta sitten

  Ilmastonmuutoksesta Suomessa puhuminen on kuin puhuisi kärpäsen pierusta saharassa, joka kuulemma aiheuttaa hiekkamyrskyn!! ei ole realistista edes saada tulosta, jos suomalaiset toimivat edelläkävijöinä tekemässä itselleen sääntöjä, joitten vuosittainen korjaava määrä CO2 pitoisuudessa on promille koko globaalisen tason vuosittaisen nousun CO2 pitoisuudessa. Ilmastonmuutosfanaatikkojen pitäisi hävetä omaa tietämättömyyttään luomalla edes sääntöjä Suomessa.

  Vastaa
 • JessicsMaaret Korhoneb 2 kuukautta sitten

  Oot niin kaunis 🤗

  Vastaa
 • tinka s 2 kuukautta sitten

  no siis mua mietityttää että miksi pitää laittaa se kello päälle tai siis tubettajat on aina silleen että laittakaa kello päälle niin saatte ilmoituksia mun videoista niin miksi se kello on niille niin tärkee, saaks ne siitä lisää rahaa vai häh?

  Vastaa
 • Amma Annikki 2 kuukautta sitten

  Oi ihana paita 💕

  Vastaa
 • Lps Tanhupallo 2 kuukautta sitten

  1:04 onko sulla koira?

  Vastaa
 • Zenick Pro 2 kuukautta sitten

  Voitko tehdä lisää Pikku-Miisaa?

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.