mmiisas – MITÄ OLEN OPPINUT ERI TUBETTAJILTA?

75327
 
 
  Tallenna
Julkaistu täällä: syyskuu 12, 2017 Julkaisija: mmiisas


Klikkaa ja katso lisää: http://bit.ly/2qa625S

Tallenna Tallenna

Oon ollut Youtuben aktiivinen käyttäjä pitkään ja sen lisäksi, että oon ite tehnyt videoita, oon kattonut muiden tyyppien videoita. Tällä videolla käyn läpi asioita, joita oon oppinut katsomalla muiden tubettajien videoita. Mitä sä oot oppinut tubettajilta?

Kiitos, että katsoit! Heitä peukku ylös jos tykkäsit! 🙂

FOLLOW ME:

INSTAGRAM: http://instagram.com/mmiisas

FACEBOOK: https://www.facebook.com/mmiisas/?ref…

TWITTER: https://twitter.com/mmiisas

50 comments

 • mmiisas 2 viikkoa sitten

  Älkää välittäkö liian aikaisista viikonlopputoivotuksista videon lopussa. 😂Tän videon piti tulla vasta perjantaina, mutta silloin tulee jotain ihan muuta!!😏

  Vastaa
 • pipsa possu 2 viikkoa sitten

  Mahtava video, oot paras tubettaja ja kaikista sun kokkausvideoistakin oppii paljon uutta.😘😘❤❤❤

  Vastaa
 • mmmiranndaa 98 2 viikkoa sitten

  Näin aikuisena ja teinien äitinä oon sitä mieltä, että suomituben suurin anti on laaja ja monipuolinen ihmiskuva. Te olette niin valtavan monipuolinen kattaus erilaisia ihmisiä erilaisissa elämäntilanteissa erilaisine taustoineen, mikä on aivan mahtavaa! Me elelemme täällä utan på landet, jossa väestö on (edelleenkin) kovin homogeenistä. Olen äärimmäisen iloinen äitinä, siitä kuinka paljon tubettajat avaavat lasten/nuorten maailmankuvaa ja kertovat, että on ok olla juuri sitä mitä on. Ja olette juuri niin aitoja persoonia omine vahvuuksininne ja heikkouksinne! Olen hiukan kateellinen siitä, ettei omina teinivuosinani ollut mtn vastaavaa kanavaa monimuotoisuuden äärelle.. (oikeesti, meillä oli vain Suosikin Bees&Honey-palsta tohtori Ekin kera..) Kiitos suomitube tuhannesti!

  Mutta se mitä itse olen oppinut tubesta (seuraan kyllä, liikaakiin) on: meikkaaminen! Itse olen lätkinyt naamallani meikkiä 14 vuotiaasta ja vasta viime vuosina olen oppinut edes jotain contourista, beikkaamisesta, sekä conclearerin(?? taipuuko edes noin suomeksi) käytöstä..

  Vastaa
 • Verneri Rty 2 viikkoa sitten

  Oon oppinu sulta sen et kaikkee ei tartte ottaa niin vakavasti.♥️

  Vastaa
 • lotta 2 viikkoa sitten

  MISTÄ TOI PAITA 😍😍😍😍😍😍😍

  Vastaa
 • [ Nigge ] 2 viikkoa sitten

  Mmiisas Miisa, tän videon perusteella mitä katoin kun mainitsit yhdessä kohdassa että tahdot olla "luonnollisen kaunis" niin tuli vain mieleen että ootko lestaadiolainen nyt vai ootko joskus ollu?

  Vastaa
 • Sonja M 2 viikkoa sitten

  Ihana videoidea! Kerrankin jotain positiivista muistakin tubettajista eikä sellasta jatkuvaa kilpailua siitä, että kuka on paras, kellä on hienoimmat fanituotteet tai kellä eniten seuraajia! Kaikkien tubettajien pitäis tehä tää ja oikeesti miettiä mitä kaikkea on muilta oppinut! 😊

  Vastaa
 • Jukon 2 viikkoa sitten

  Tosi kiva et teit tän videon mun mielest tubes on ihan liikaa vihaa👌👌

  Vastaa
 • Paivi Project 2 viikkoa sitten

  Hyva video. Youtubessa on todellakin paljon oppimista ja niin monia ihan mahtavia ihmisia ! Kiitos ja heippa hei.

  Vastaa
 • Patuski 2 viikkoa sitten

  Olen oppinut sun videoiden kautta tekemään erilaisia ruokia! 👌

  Vastaa
 • randomgirl • 2 viikkoa sitten

  sulta oon oppinu sen, että tacokanapedin salsapurkin avaamiseen kannattaa pyytää äidin apua.

  Vastaa
 • eeddspeaks 2 viikkoa sitten

  😀 Voidaanko tehdä kolmisteen caseopening video, sä mä ja Tomas? haa!

  Vastaa
 • Maiju ! 2 viikkoa sitten

  Oot sää vaan nii mahtava roolimalli nuorille (ja miks ei muillekki). Kierrättäminen, päihteettömyys, rehellisyys.. ihana oot❤️👌🏼

  Vastaa
 • ToulFaitatis 2 viikkoa sitten

  Mikä on tuo huulipunan sävy? AIVAN TÖRKEEN IHANA!

  Vastaa
 • Gary Spivey, Doctor 2 viikkoa sitten

  Entä suomituben isä, jumala kuningas Viherahon Pasi Antero?

  Vastaa
 • Hermanni 2 viikkoa sitten

  superkiva video!! samoja fiiliksiä muista tubettajista. tykkään ku nää siun videoiden aiheet tulee ihan puskista 😀

  Vastaa
 • minda mm 2 viikkoa sitten

  Ei voi häiritä näin paljon eriparikulmakarvat😅😅 mut ihana video, oot huippu 👌

  Vastaa
 • OKSAINEN 2 viikkoa sitten

  Oon oppinu sulta kokkaamisen taidot

  Vastaa
 • Fawad Fawadi 2 viikkoa sitten

  Oon oppinu sulta sen että ihmiset ei oo tyytyväisiä siihen miltä näyttää eli rumalta joten ne meikkaa ja sit niit kehutaa kauniiks vaik ne ei välttämättä ees ole ilman meikkiä kauniita. BS

  Vastaa
 • VinduPetshops 2 viikkoa sitten

  Ihana<33 Miten paljon tubettajat onkaan sua auttanut :)) suomitube on paras! <333

  Vastaa
 • fanny elisabeth 2 viikkoa sitten

  oon oppinu sulta miten vilkutetaan😂

  Vastaa
 • rosa_ karoliina 2 viikkoa sitten

  Ite oon ainakin sulta oppinu mite pirretään kuutio, koska on lukemattomat kerrst menneet hermot, kun en sitä osannu piirtää. Mansikalta, Mariieveronicalta ja Pahalapselta oon oppinu, että itseään kohtaan ei tarvii olla niin kriittinen💓 Ootte kaikki parhaita💓💓

  Vastaa
 • Emppu jee 2 viikkoa sitten

  Mä olen myös oppinut että sä oot paras tubettaja ja tosi kaunis💗❤

  Vastaa
 • Sanni Jylhäkoski 2 viikkoa sitten

  Tosi hyvä video.

  Vastaa
 • Kiisseli ja Diisseli 2 viikkoa sitten

  Mun piti laittaa oot

  Vastaa
 • Venla,Kiira, & Martta 2 viikkoa sitten

  Voitko tehä Bloobers videon. Ps en tiiä kirjotetaakse noin😂😂

  Vastaa
 • Eevi Kuivisto 2 viikkoa sitten

  Mä oon oppinut sulta olemaan iloisempi, Kiitos!

  Vastaa
 • Nella Hendrell 2 viikkoa sitten

  Oon oppinut sen että oot maailman paras tubettaja💖💪

  Vastaa
 • Lps vadelma 2 viikkoa sitten

  Oot opettanu sen että jos on ikävä olo nii kato tubettajien videoita koska oon kattonu sun videi sillu mut en tiiä miten tää liitty tähän mut joo

  Vastaa
 • olli Saarikoski 2 viikkoa sitten

  Aivan mahtava video ja hyvä idea.

  Vastaa
 • Anni Keskinen 2 viikkoa sitten

  no mä oon sellanen leipojaihminen ni oon saanu paljon sika hyvii leipomis vinkkejä sulta 💖 Oot paras💗

  Vastaa
 • Saana Sorvari 2 viikkoa sitten

  Aivan sairaa hyvä video!!!😍😍😍yks parhaimmista😍😍❤oot mun lempi youtubettaja😘

  Vastaa
 • lotsu viltsu 2 viikkoa sitten

  Oon oppinu sun pari brekkie ruokaa ja pitää tehä toistenki

  Vastaa
 • Fanni Petshops 2 viikkoa sitten

  oot ihana!

  Vastaa
 • Lina Tyttö 2 viikkoa sitten

  opin sun joka videosta brekkieistä ei somea kaikist

  Vastaa
 • sattuma 2 viikkoa sitten

  tomaksen klipissä sulla oli pienenpieni roska sun kameralinsissä oikean silmän alakulmassa

  Vastaa
 • Haydi Veronica 2 viikkoa sitten

  Voisitko tehä joskus musical.ly videon? Se ois kyllä ihan sairaan hauska kattoo

  Vastaa
 • Ronkku 25 2 viikkoa sitten

  oon oppinut sulta hyviä ruokavinkkejä ja oon oppinut sulta jotain vlogaamisesta!!😍😍😍
  ps.oot paras!!😍😂ja me aiotaan mun serkun kanssa tehdä sitä geishakakkua koska se näyttää niin hyvältä ja aiotaan tehdä myös jotain sun videoita esim mei aiotaan tehdä breikkie. Sä oot niiiiin paraaas!!!😍😍😍😍😍😍😍

  Vastaa
 • Aada Partanen 2 viikkoa sitten

  Voitko tehä Draw My Life videon?🤔

  Vastaa
 • Milla Kallio 2 viikkoa sitten

  Oon oppinnu sulta ainakin aamupala vinkkejä💗😂

  Vastaa
 • Ronjaa ws 2 viikkoa sitten

  Tää oli mulle niinkuin synttärilahja! Heräsin ja huomasin et sulta on tullu video!PS. Oot paras!

  Vastaa
 • Tuoli TheGamer 2 viikkoa sitten

  Pinkku pinsku on opettanu mulle että jopa yläasteelaiset tekee cringejä musical.lyjä ja pitää niitä oikeasti siisteinä 😂

  Vastaa
 • ilja inberg 2 viikkoa sitten

  Like jos oot tilannu mmiisas enne 150k

  Vastaa
 • Aksuviksu 2 viikkoa sitten

  Kun aloitin mun kaverin kaa tän Aksuviksu kanavan pari kuukautta sitten.Niin pyytäisimme vähän vinkkejä vlogaamiseen. Aluksi saimme Miisa sulta paljon inspiraatiota kuvaamaan videoita koska olet niin positiivinen aina videoillasi😘. Sulla on aina tosi ihania/parhaita videoita ja jotka auttaa meitä innostamaan tubettamaan❤️❤️ love you❤️❤️

  Vastaa
 • elina XD 2 viikkoa sitten

  LISÄÄ NÄITÄ! oon saanu sulta paljon hyviä ruokavinkkejä jotka inspiroi mua ruuan tai aamupalan laittoon 💗💗 brekkiet ja mäncherchefit (en tiiä kirjoitin jo oikein) on tosi inspiroivia videoita. Ja tykkään kuulla vähän sinkitys mielipiteitä asioista 💗💗jatka samaan tapaan. Ei kannata ottaa stressii videoiden tekemisestä. Kuhan ne tekee omaan tyyliin niinku sä teet. 💗💗💗💗💗 Rakastan sitä miten sä teet videoita 💗 ja rakastan sun videoita❤🔥❤🔥❤

  Vastaa
 • ArttuLindemanFani #VenlaVäätäjä 2 viikkoa sitten

  mä oon oppinu sulta sen että elämää ei tarvii ottaa niin tosissaan❤️❤️

  Vastaa
 • Jennipraa z 2 viikkoa sitten

  Tykkään nuista keltaisista teksteistä, mitä oot nyt käyttäny videoissasi. Ne oikeesti jopa piristää! 🌞

  Vastaa
 • Matilda LPS 2 viikkoa sitten

  Mä en tiä et näänkö mä väärin mut noi mmiisas kulmat näyttää vähän erillaisiltaä

  Vastaa
 • EMMI KESKINEN 2 viikkoa sitten

  Oon oppinu tekee erilaisii ruokii sun videotten avul😂✌🏻

  Vastaa
 • Pinja Julia 2 viikkoa sitten

  oot hyvä tekee videoita jatka samaan malliin

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.