Matias Keskitupa – Remonttia riittää

536
Julkaistu täällä: joulukuu 7, 2017 Julkaisija: Matias Keskitupa


Kuuntele Spotifyssa!

Remonttia riittää

6 comments

 • Timppa N 12 kuukautta sitten

  Kun valat lattiaan laatan niin ehdottomasti 6000laastilla. Kuivuu nopeasti. Ja laita kaapeli äläkä harkitse edes saneeraus verkkoa lämmitykseen. Itse tein kiillon tuotteilla vesieristykset yms ja voin suositella. Tsempit remppaan👍

  Vastaa
 • Serge Kyllönen 12 kuukautta sitten

  Näköjään tehtävä on ku on tehtävä Masa se on ihme seppä

  Vastaa
 • Juu Tupe 12 kuukautta sitten

  Onko tuo talo maanvaraisella betonilaatalla vai onko tuossa jokin alapohjarakenne? Tuo bitumi tosiaan estänee maakosteuden nousun ylöspäin, joten jos sen poistaa, niin koskeus siirtyy ylöspäin. Maakosteus nousee jokatapauksessa ylöspäin tuohon laattaan, ellei siellä betonilaatan alla ole muovisulkua. Enempää en osaa kommentoida 🙂

  Vastaa
 • Serge Kyllönen 12 kuukautta sitten

  Masa suomen tanskalainen maajussi

  Vastaa
 • Ernesti Välivaara 12 kuukautta sitten

  Kyllähän se on niin, että tuo pohjalaattakin pitäisi piikata pois. Vesi on päässyt hirsien väliin ja todennäköisesti pohjalaatan alla oleva hiekka siirtää jatkossakin kapillaarisesti kosteutta sisälle jos sitä ei vaihdeta esim. murskeeseen. Valuahan ei saisi muuten koskaan tehdä puuta vasten niinkuin tuossa näkyy aikaisemmin joskus jo tehty. Kannattaa tehdä kerralla kunnolla niin välttää jatkossa homealtistukset yms. Hyvää loppuvuotta Matiakselle, kyllä se siitä!

  Vastaa
 • Marko Vanhanen 12 kuukautta sitten

  Ahdas paikka on tehdä, saako noita mööpeleitä pois tuosta työn ajaksi. Onhan sulla se harrastusvaja jossa voi sapuskat lämmitellä. Betonilattian kuinvuminen talvella, eipähän ainakaan kuivu liian nopeasti joten ei halkeile. Jos ei sitten tule tulipalopakkasia joka kuivattaa ilman. Kannattaako tuon vedeneristäminen ammattilaisella teettää, turhia maksuja. Minkäläinen tuon lattian perusta on? onko kunnolla karkeaa mursketta lattialaatan alla kapilaarisulkuna. Jos siellä on savea ei se tule hyväksi ilman auki repimistä.
  Tee yhteen kohtaa koereikä ja tutki millasta ainesta laatan alta löytyy ja onko kuinka märkää. Toimiva salaojitus pitää veden poissa perustuksista.

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.