Klapa – My Summer Car #117 | SAMMUNUT HUPIUKKO!

23438
Julkaistu täällä: heinäkuu 17, 2017 Julkaisija: Klapa


Kuuntele Spotifyssa!

Maanantain kunniaksi pieni pätkä msc. 10K spesiaali jakso tulossa loppu viikosta ja arvonta käynnistyy n. viikon päästä.

TILAA KANAVANI http://www.youtube.com/user/KlapaVideos?sub_confirmation=1

MY SUMMER CAR on ultimaattinen auton omistus-, kasaamis-, korjaus-, tuunaus-, ylläpito- ja lopullisesta kuolemasta selviytymissimulaattori. Aloitat pelin satojen irto-osien keskeltä ja yrität kasata moottorin ja auton toimivaan kuntoon. Auton ylläpidon lisäksi joudut huolehtimaan omasta ylläpidostasi, makkaralla ja kaljalla pääsee toki jo pitkälle.

Jos kaikki sujuu hyvin, sinulla on toimiva auto, jota voi käyttää 1990-luvun kesäsuomalaisiin harrasteisiin. Käytännössä tämä tarkoittaa tyhmää sekoilua kännissä. Jos juopottelu ei maistu, voit tehdä sekalaisia töitä tienataksesi rahaa ja tilata autoon tuning-osia postimyynnin kautta. Auton voi rakentaa rasittavaksi bassojytäkoneeksi, ralliautoksi viritetyllä koneella tai ihan vain entisöidä auton alkuperäiseen kuosiinsa. Kannattaa kuitenkin rakentelupuuskan yhteydessä muistaa, että auto saatava myös leimalle tai poliisit saattavat olla hyvinkin virkaintoisia ratsian sattuessa.

Twitter: https://twitter.com/Klapa_
Steam: http://steamcommunity.com/id/juhisz94

10 comments

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.