Iina-Katariina – MULLA EI OLE AMMATTIA

50898
Julkaistu täällä: toukokuu 8, 2017 Julkaisija: Iina-Katariina
 

SEURAA MUA:
Instagram: http://instagram.com/iinakatariina
Facebook: https://www.facebook.com/iinakatariinah
Twitter: https://twitter.com/iinakatariinah
Snapchat: iinakatariinah
Minin Instagram: https://www.instagram.com/minimittelspitz/

OTA YHTEYTTÄ:
Sähköposti: [email protected]

POSTI ON SULJETTU!

10 comments

 • Ellusti 2 vuotta sitten

  HYVÄ ASENNE👌👌

  Vastaa
 • tiiamarianne 2 vuotta sitten

  On paljon ihmisiä jotka on tehnyt töitä heti peruskoulun tai lukion jälkeen, ja edennyt kokemuksen ja osaamisen turvin ilman mitään todistuksia. 🙂

  Vastaa
 • Anni K 2 vuotta sitten

  turhaa anteekspyytelet sun ulkonäköä, näytät hyvältä tässä videossa

  Vastaa
 • Verneri Rty 2 vuotta sitten

  Iina❤️❤️❤️

  Vastaa
 • xho1000 2 vuotta sitten

  sun ei tarvii hävetä…hyviä vointeja

  Vastaa
 • Indiumi 2 vuotta sitten

  Onhan se fakta, että opiskelu helpottaa työelämään pääsemistä. On kuitenkin ihan ok, että ei ole kouluttautunut, jos kuitenkin saa työpaikan.

  Ongelmaksi tämä toisen asteen puuttuminen muodostuu, jos työtä ei löydy, ja ihmisen tulot ovat pelkkiä tukia valtiolta, koska tämä on valtava rasite valtiolle. Lisäksi myös tämän seurauksena riski syrjäytymiseen kasvaa.

  Tulevaisuudessa koulutuksen merkitys tulee merkittävästi kasvamaan, koska teknologia tulee korvaamaan mekaaniset työvaiheet – myös valtaosan aspasta. Inhimillinen pääoma korostuu, ja se karttuu pitkälti vain kouluttautumalla.

  Siispä koulunkäynti kannattaa. Toki monelle kouluttautuminen on ymmärrettävästi hankalaa henkilökohtaisista ja taloudellisista syistä, mutta koulujen jälkeen elämä helpottuu.

  Vastaa
 • Ernu Lps Joka Tykkää Krowtopiasta 2 vuotta sitten

  Tee ihan mitä sä haluat! Oot saanu asioita tärkeitä juttuja ilman mitään koulutusta. Sulla on kohta 100 TUHATTA TILAAJAA. Ja se on kuule iso luku. Oot saanu sen ilman koulutusta. Ja vielä sun ihanan lapsen. Tsemppiä!

  Vastaa
 • Roraneel 2 vuotta sitten

  voi mahtava video, mieletön kunnioitus uuden aiheen avaamisesta! oot kunnioitettava ihminen tuollaisena ku oot. kaikki mun kaverit valmistuu myös yliopistoista ja amkeista ja mä en koskaan edes tiennyt mitä haluan tehdä ja silloin ku tiesin, en koskaan päässyt sisään. oon käynyt vaan lukion kehnoin arvosanoin ja ammatillisen tutkinnon, jolla ei tee yhtään mitään. mutta en oo tyhmä enkä laiska vaikka yhteiskunta haluaisikin sanoa niin.

  huippu video, kiitos!

  Vastaa
 • Kaisa Tolonen 2 vuotta sitten

  Sä oot hoitanut mun isosiskon kaveri kun se oli pieni

  Vastaa
 • Sofia IAm 2 vuotta sitten

  Tää on ensimmäinen video minkä nään sulta ja tää ei ois voinu tulla parempaan aikaan mun etusivulle. Oon tän koko illan ollu ihan maissa sen takia et oon parin kuukauden päästä 23 eikä mulla ole ammattia. Iso syy miks en oo menny opiskelemaan peruskoulun jälkeen on masennus ja sosiaalisten tilanteiden pelko, en oo koskaan kertonu kenellekään niistä. Nuorilla on nykyisin ihan kamalat paineet ja veikkaan että se on myös osittain syy munkin mielenterveydellisiin ongelmiin. Kaikilla muilla tuntuu olevan elämä kasassa ja mun asiat on ihan levällään ja elän menneisyydessä enkä tunnu pääsevän eteenpäin elämässä. Oli pakko vähän avautua näin anonyymisti, kiitti ku puhuit tästä aiheesta. : )

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.