Icariusnatarius – AMA: Poliittinen korrektius ja sosiaalisen oikeuden taistelijat

418
Julkaistu täällä: huhtikuu 21, 2017 Julkaisija: Icariusnatarius


Kuuntele Spotifyssa!

Mielipidekirjoituksia löytyy febun puolelta: https://www.facebook.com/icariusnatarius/

Blogiani voi käydä lukemassa täältä: http://cogitatioconscientia.blogspot.fi/

Käyn myös kirjeenvaihtoa Irlannissa asuvan isoveljeni kanssa täällä: http://ajatuksensaastaja.blogspot.com/

Twitter
https://twitter.com/IcariusNatarius

MoonTV:lle teen aina satunnaisesti sisältöä: http://moontv.fi/

3 comments

 • theSammyM333 1 vuosi sitten

  On kyllä mielenkiintoista miten Yhdysvailloissa käytetään näitä SJW ja the Left haukkumasanoja. SJW on monessa keskustelussa sama kuin he tai ne muut. The Left ei monessakaan yhteydessä tarkoita vasemmistoa tai poliittisesti vasemmalla olevaa vaan taas niitä muita.

  Vastaa
 • JormaX 1 vuosi sitten

  Hehe on kyl paljon helpompaa käyttää sanaa suvakki kuin tuota SJW… Odotin että tekisit tästä aiheesta vielä videon. Toit ihan hyviä näkökulmia esiin, esim. ajatuksen että sekä eri konservatiivit ja vassarit tekevät PK:ta omista lähtökohdistaan. Tiedän että olet aika lailla vassari ja feministi, eikä siinä mitään(mäkin jonkin sortin vassari), mutta mielestäni voisit ehkä tutustua rohkeammin tähän toiseen vastakulttuuriin ja esim just myös tohon Jordan Petersoniin sillä hän ollut rapakon toisella puolella aika ajankohtainen hahmo.(kyllä, näkisin että konservatiivisuus on uusi vastakulttuuri joka syntynyt aika pitkälti siitä, että tietyt hegemoniset diskurssit ottaneet turhan paljon valtaa julkisessa keskusteluissa joka sitten saannut aikaan voimakkaan vastareaktion…Monet kokevat aidosti etteivät voi ilmaista itseään yhtä vapaasti kuin tämä toinen leiri. Itse olen joutunut myös varomaan heittämästä tiettyä läppää esim korkeakoulussa aikoinaan.Toki tämä niin kutsuttu alt-right on tosiaan pirstaloitunut ja hyvin epämääräinen…mutta sieltä tulee myös todella mielenkiintoista settiä. Monet ikään kuin haluavat ottaa esiin kolmannen aallon feminismin tekopyhyyden. Kuinka myös niiden toiminta itse asiassa onkin monella tapaa rasistista(maahanmuuttajat ja naiset nähdään stereotyyppisesti apua tarvitsevina ja passiivisina ryhminä).
  Itse kytken helposti aikakautemme individualismin ''aatteen'' molempiin(left/right) leireihin. Halutaan useimmiten korostaa yksilön ja eri sosiaalisten ryhmittymien vapauksia ja oikeuksia. Kun taas ei arvioida lainkaan sitä, miten yksilön velvollisuuksia yhteisöjä kohtaan voitaisiin kehittää. Tämä nähdään usein sortavana lähtökohtana yksilöä ja eri vähemmistöjä kohtaan. Toki ehkä sitten tietyt konservatiivit painottavat tätä, mutta todella kyseenalaisella tavalla. Vassarit voisi hyvinkin kehittää tuota ajatusta parempaan ja saada siten lisää uskottavuutta…Vasemmistolaisuus ehkä just nyt se konservatiivinen aate, ja sen takia oikeistolainen ajattelu nousee ja yrittää hyödyntää vasemmistolaisen ja feministisen diskurssin suurimmat heikkoudet. Vasemmisto mennyt epätoivoon joka näkyy myös miten röyhkeä ANTIFA yrittää hiljentää väkivaltaisesti tämän uuden oikeistolaisen nousun.

  Vastaa
 • sackwhack 1 vuosi sitten

  Mietä mieltä Antifa-liikkeestä? Symppaatko?

  Vastaa

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.